ADANA / SARIÇAM - Sarıçam Anadolu İmam Hatip Lisesi

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Adana İl Finali Yapıldı.

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Adana İl Finali Sarıçam Süleyman Ünal Camiinde gerçekleştirildi. Yarışmaya Adana il merkezi ve ilçelerden 16 İmam Hatip Lisesi katıldı. Programımıza Adana İl Milli Eğitim Müdürümüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Sarıçam İlçe Millî Eğitim Müdürümüz, velilerimiz, öğrencilerimiz, mahalle sakinleri ve iş insanları katıldı. Yarışmada 1. olan Seyhan-Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdulhak Akçay'a ödül ve hediyesini Adana İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan TEVKE, 2. olan Yüreğir-Nizamülmülk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enver Comart'a ödül ve hediyesini Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Uygar İNAL, 3. olan Yüreğir-Medine Müdafii Fahreddin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Berat Talha Zop'a ödül ve hediyesini İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Abdulhalik DEMİR verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca öğrencilerimize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, gerek hediyeleriyle gerek ikramlarıyla katkıda bulunan hayırseverlerimiz ve sponsorlarımız;

Koçoğlu İnşaattan Halil Rüzgar ve Fatma Rüzgar’a

Sarban Giyim’den Yasin Sarban’a

Dört Mevsim Kırtasiye’den Birol Güven’e,

İşadamı Hacı Nadir Erge’ye,

Kızılkaş Köyü’nden Sabit Şahbaz’a ve

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür ediyoruz.

22-12-202322-12-202322-12-202322-12-202322-12-202322-12-2023

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 17:24 - Görüntülenme: 96