ADANA / SARIÇAM - Sarıçam Anadolu İmam Hatip Lisesi

Necmettin DARDAĞAN - Okul Müdürü

1975 yılında Kozan´da doğdu, 1995 yılında Adana İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2002 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 2004 yılında Bingöl´de öğretmen olarak göreve başladı. 2012 yılında Yüreğir Töbank İmam Hatip Ortaokulunda müdür yardımcısı ve müdür vekili olarak görev yaptı. 2013-2018 yıllarında Yüreğir Hakkı Polat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı / müdür başyardımcısı, müdür vekili olarak görev yaptı. 2018 yılında Sarıçam Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürü olarak göreve başladı . Akdeniz Ata Sporları Federasyonu kurucu üyeliği ve Hakkı Polat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.